Sinterklaas 24 november 2016

Verslag van de bijeenkomst van het Parkinsoncafe op 24 november 2016

De welbekende Cafe-Sinterklaas was dit keer verhinderd wegens ziekte. Er was een uitstekende invaller, die goed geholpen werd door Ellen. Zwarte Piet liet ook verstek gaan. Hoewel? Zeker weet je dat nooit nu de Pieten tegenwoordig alle kleuren van de regenboog mogen hebben. Het bestuur werd in het zonnetje gezet. Rien nam afscheid. Hij kreeg zoveel cadeautjes dat hij er bijna niet overheen kon kijken. Rien: Bedankt voor je inzet gedurende afgelopen jaren! Alle vrijwilligers kregen een extra presentje. Zij hadden dat zeker verdiend: koffie en thee schenken, inrichten van de ruimte, schilderijtjes voor de gasten, de bibliotheek, technische ondersteuning, maaksters van jam en sieraden (worden ten bate van het cafe verkocht).Het is veel werk. Zonder vrijwilligers geen cafe!

Hierna werd het Sinterklaasdobbelspel gespeeld. Op elke tafel lagen net zoveel cadeau’s als er deelnemers waren. Iedereen moest met een dobbelsteen gooien. Aan de hand van het aantal gegooide ogen werd bepaald of je een pakje mocht pakken, iets terugleggen of aan je buurman moest geven.Er zaten veel lekkere en leuke dingen bij. Soms moest je constateren dat je de leukste dingen al drie keer aan je buurman gegeven had.

In de maand december is er geen Parkinsoncafe.

26 januari 2017: muzikale rondreis Deze dag neemt Kees Maas, reisleider van Kris-Kras ons mee op een muzikale rondreis. (We komen de zaal niet uit)

23 februari 2017; Parkinson tv Iedere maand wordt er via ParkinsonNet aandacht besteed een onderwerp. Wij bekijken samen zo’n onderwerp. Na afloop wisselen met elkaar van gedachten over het onderwerp

23 maart: mantelzorger centraal
Iedereen: Gezellige Feestdagen en Gelukkig Nieuwjaar! Tot volgend jaar!
(Mariette Harsveldt, notuliste)

Verslagen bijeenkomsten

Comments are closed.